שמן אתרי שורש איריס

65.00

תיאור

שמן אתרי שורש איריס אבסולוט

שם מדעי: Iris Pallida Root Oil
חלק בשימוש: שורש
שמות נפוצים: Orris Absolute, Sweet Iris Absolute, Iris Pallida Absolute, Iris Florentina Absolute
שיטת הפקה: מיצוי אורגני (ללא הקסאן)
ארץ מקור: מרוקו
תכולה: 10 מ”ל

כשהוא טרי, לשורש הצמח (הנקרא ‘אוריס’) יש ריח אדמתי, אך לאחר שנתיים של ייבוש מופיע ריח הסיגליות
וככל שנמתין יותר כך הוא יתחזק.
ריחו אבקתי, פרחוני, ירוק-עצי ומזכיר פרח סיגליות, אוריס אבסולוט יכול לשמש בבשמים לבניית תווי סיגליות בבשמים.

שימושים ויתרונות

אוריס הוא אנטי דלקתי, אנטיבקטריאלי ואנטיספטי;
משמוש לטיפול, הקלה וריפוי פצעים ומצבי עור מגורה.
מומלץ מאוד לשימוש במוצרי קוסמטיקה וטיפוח רבים כמו קרמי גוף, קרמים, שמפו ומרכך.

חוות דעת

There are no reviews yet

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן אתרי שורש איריס”